Čičinsko kepsniai

Bulvės (virtos) – 5 vnt.
Kiaušinis – 1 vnt                            
Bulvių krakmolas – 1 valg. šaukšt.
Miltai – g
Druska – g 
 
Įdaras
Kiauliena – 250 g
Jautiena – 250 g
Svogūnai – 3 vnt.
Juodieji pipirai – pagal skonį
Druska – pagal skonį
Kiaušinis – 1 vnt.
Mairūnas – pagal skonį

Garnyras
Ryžiai – 200 g
Alyvuogių aliejus – 2 valg. šaukšt.
Džiovintos žolelės (naudojam petražoles, krapus ir salierų lapus) – valg. šaukšt.
Svogūnai – 4 vnt.
Druska – 1 valg. šaukšt.
Cukrus – 2 valg. šaukšt.
Lauro lapai – 2 vnt.
Kvapnieji ir juodieji pipirai žirneliais – truputis
Actas (9 %) – 0.5 stikl.

Paruošimas                                        
1. Bulves išverdame, sutarkuojame burokine tarka ir išmaigome į vientisą košę, dedame krakmolą, kiaušinį ir druską, beriame miltus ir minkome tešlą, miltų beriame tiek, kad lengvai galėtume iškočioti tešlą, bet ji neturi būti per kieta.
2. Į maltą mėsą beriame prieskonius, įmušame kiaušinį ir labai smulkiai supjaustytą svogūną. Svogūno negailėkite, per daug nebus, nes kuo smulkiau ir kuo daugiau jo sukaposime tuo minkštesnę ir sultingesnę mėsytę gausite galutiniam variante.
3. Į puodą pilame 2 stiklines vandens, metame lauro lapelius, pipirus, druską ir cukrų, paverdame keleta minučių.
Supilame actą, paverdame dar šiek tiek ir užpilame karštą marinatą ant pjaustytų svogūnų.
4. Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje ir perplauname šaltu vandeniu, paliekame nuvarvėti.
5. Bulvių tešlą iškočiojame 3-4 mm, supjaustome juostelėmis. Iš faršo darome pirštelius dedame ant tešlos ir nuo galiuko iki galiuko suvyniojame į tešlą. Tešla turi šiek tiek “užlipti” viena ant kitos. 
6. Suformuotus kepsniukus verdame aliejuje kol gražiai apskrusta. 
7. Į ryžius pilame aliejų, beriame prieskonius išmaišome ir pašildome mikrobangų krosnelėje. 
8. Valgome su ryžiais, marinuotais svogūnais, kitomis mėgstamomis daržovėmis ir pomidorų padažu.