Birželio 20 d. mūsų mokykloje vyko diplomų įteikimo šventė. Dailidės ir virėjo profesijos absolventams įteikėmė kvalifikacijos diplomus. Darbo rinka pasipildys naujais medžio meistrais ir virėjais.

Esame dėkingi LR Švietimo ir mokslo ministerijai, pagrindiniams mecenatams, darbdaviams, rėmėjams ir visiems, kurie prisidėjo prie šios jaunos kartos darbuotojų rengimo. Džiaugiamės, jog mūsų šventėje galėjo dalyvauti mūsų mokyklos draugai, rėmėjai ir geradariai. Už apsilankymą dėkojame LR generaliniam konsului Los Andžele (JAV) Dariui Gaidžiui su žmona Renata Gaidiene, Kazickų šeimos fondo Niujorko biuro generalinei direktorei Neilai Baumilienei su dukra Vilija, „Krepšinio galia“ projekto dalyviams Jurgitai, Edvardui ir Viktorui, UAB „BaltischesHaus“ atstovei Astai Ušparaitei.

Nuoširdžiai dėkojame Rūdiškių Švč. Jėzaus Širdies parapijos kunigui Szymon Wiklo už aukotas Šv. Mišias, o Lietuvos dukterims Los Andžele (Daugthers of Lithuania LA) už šilčiausius linkėjimus, sveikinimus ir dovanas mūsų absolventams.

Dalinamės šventės akimirkomis!