Mūsų mokykla  ne tik kiekvienais metais rengia atvirų durų dienas, bet ir patys mielai važiuojame pas būsimus savo moksleivius, į bendrojo lavinimo mokyklas. Šiais metais mus pasikvietė Trakų Vytauto Didžiojo gimnazija.

„Mūsų mokyklos tikslas yra pristatyti mokyklą ne tik žodžiais, tačiau perteikti emocijas, kuriomis gyvena mūsų mokyklos jaunuoliai, lankydami amatų mokyklą“, – sakė direktorė Dalia Beigienė. Pasidalinti patirtimi ir papasakoti apie mokyklą  atvažiavo ir mokytojai, ir jos moksleiviai – Anžela, Jonas ir Gediminas. Jie patys anksčiau mokėsi Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijoje, todėl sugrįžti į buvusią savo mokyklą ir pasidalinti asmenine patirtimi su esamais vyresniųjų klasių moksleiviais jiems buvo ypač smagu.

Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijoje mūsų mokykla sukūrė miniatiūrinę „Sodžiaus meistraų“ aplinką, kurioje netrūko geros muzikos ir emocijų. Gimnazistus vaišinome šviežutėliais, ką tik iškeptais vafliais, iš anksto pagamintais sausainėliais. Vaflius kartu su savo mokiniais kepė virėjų specialybės mokytoja Virginija. Moksleiviai pasakojo, kaip mokosi amato, ką jau išmoko ir ko tikisi pabaigę studijas.

Dalinamės „Karjeros dienos“ įspūdžiais ir dėkojame Trakų Vytauto Didžiajai gimnazijai už pakvietimą!